Forum Sojuszu Mocarstwo
Administrator
kochani jesli macie jakieś pomysły lub sugestie co do wyglądu, działów i innych rzeczy jakie powinny się znaleźć na Forum to piszcie, chętnie skorzystam z Waszych podpowiedzi
Brakuję tylko aktywności członków naszego sojuszu.. Na dzień dzisiejszy nie prowadzimy żadnych działań wojennych, ale jak przyjdzie co do czego to będzie kiepsko bez dobrej organizacji i zgrania.. Więc proponuję żeby Admin:), bądź nasz Dowódca, zareklamowali bardziej to forum, bo to jest świetny sposób, abyśmy się lepiej poznali.. A to na bank zaowocuję Boję się, że na dzień dzisiejszy, gdyby doszło do poważniejszych ataków na członków naszego sojuszu, wielu by odpuściło i przegralibyśmy.. Więc integrujmy się i wzmacniajmy TOWARZYSZE:) Ale sie rozpisałem, jestem z siebie dumny:)
Ja również przyłączam się dessmon'a z tymi koordynatami i numery GG też by nie zaszkodziły.
W tedy wiadomo gdzie kogo szukać i kogo prosić o potrzebną pomoc. A lista kontaktów na GG równie mocno związały by członków sojuszu - zawsze to bezpośredni kontakt między nami.
MarCiu
Grelson przy ludziach przydały by się jeszcze koordynaty ludzi. W tedy łatwiej na szybko zwrócić się do osoby w sąsiedztwie prosząc o pomoc.
Wysiłek dodatkowy niewielki a na pewno ułatwi orientację w kontaktach
Osobiście dzięki za listę kontaktów.
marciu11 napisał:
Grelson przy ludziach przydały by się jeszcze koordynaty ludzi. W tedy łatwiej na szybko zwrócić się do osoby w sąsiedztwie prosząc o pomoc.
Prosze :
http://ikariam.ogame-world.com/pl/suche … &land_i=38
tu jest wszystko
marciu11 napisał:
Można tak jak podał Dernikon przez stronę wyszukać graczy najbliżej siebie
ja polecam tą stronę: http://ikariam.sh4.pl/city.php?ret=1&sort=2
ustawiacie sobie zakrez np. na 10 wysp w kazda strone od waszej, wpisujecie jako sojusz MOC i jest lista
A w grze w Dyplomacja --> Sojusz po najechaniu na liczbę miast danego gracza tam gdzie pisze Całkowicie: macie listę miast danej osoby ;] na forum potem bardzo ciezko jest przegladac kto i gdzie mial miasta.